Pentru îmbunătățirea calității serviciilor acest site folosește cookie-uri.

Termeni și condiții

Date generale

Accesarea site-ului www.epantofaria.ro si comandarea produselor de pe acesta presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare.

Acest site este administrat de catre SC Gama Diverse Activ SRL, Bucuresti, J40/5079/2005, CUI RO17365818.

Site-ul poate contine si legaturi catre alte site-uri. SC Gama Diverse Activ SRL nu poate fi raspunzatoare pentru informatiile de pe aceste site-uri.

Puteti cumpara de pe site, fie fiind client nou, fie avand un cont de utilizator.

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a SC Gama Diverse Activ SRL.


Pretul si modalitati de plata

Preturile includ TVA.

Plata produselor se efectueaza in numerar la livrare sau prin ordin de plata, caz in care, ne informati, si vi se va emite factura proforma, iar livrarea nu se va face decat dupa confirmarea platii.


Modalitati de livrare

Livrarea este gratuita (in aria de acoperire agreata de curieri - Fan Curier si Urgent Cargus)

Livrarea produselor se va face intr-un termen de 24 ore pana la 3 zile de la confirmarea comenzii. Daca produsul nu este disponibil, SC Gama Diverse Activ SRL va va informa.


Politica de confidentialitate

SC Gama Diverse Activ SRL culege date cu caracter personal de la utilizatori si se obliga sa respecte dispozitiile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Politica de retur

Orice produs se schimba gratuit doar daca are un defect de fabricatie.

Produsul returnat trebuie sa nu fie deteriorat sau purtat, cu ambalajul in starea initiala si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produsului.

Taxele de transport vor fi suportate de catre dumneavoastra in situatia in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, sau sa primiti banii inapoi.

Conform Ordonantei de Guvern nr.130/2000, daca sunteti nemultumit de produs, puteti renunta la cumparare in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii produsului. Denuntarea returnarii se face la adresa de e-mail contact@epantofaria.ro, urmand a primi in scris informatii privind returul. In conformitate cu aceeasi Ordonanta 130/2000, clientul va achita taxele aferente returului. Returul se face printr-un curier rapid agreat de furnizor.

Returnarea banilor se face in contul clientului, in maxim 30 de zile de la primirea produsului.

Eventualele litigii aparute intre vanzator si client vor fi rezolvate pe cale amiabila.