Date generale

Accesarea site-ului www.epantofaria.ro si comandarea produselor de pe acesta presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare.

Acest site este administrat de catre SC Gama Diverse Activ SRL, Bucuresti, J40/5079/2005, CUI RO17365818.

Site-ul poate contine si legaturi catre alte site-uri. SC Gama Diverse Activ SRL nu poate fi raspunzatoare pentru informatiile de pe aceste site-uri.

Puteti cumpara de pe site, fie fiind client nou, fie avand un cont de utilizator.

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a SC Gama Diverse Activ SRL.

Pretul si modalitati de plata

Preturile includ TVA.

Plata produselor se efectueaza online cu card, in numerar la livrare sau prin ordin de plata, caz in care, ne informati, si vi se va emite factura proforma, iar livrarea nu se va face decat dupa confirmarea platii.

Modalitati de livrare

Livrarea se face prin curierii agreati de SC Gama Diverse Activ SRL. Pentru valori mai mari de 299  ron transportul este gratuit, in caz contrar pretul transportului este de 15 ron.

Livrarea produselor se va face intr-un termen de 24 ore pana la 3 zile de la confirmarea comenzii. Daca produsul nu este disponibil, SC Gama Diverse Activ SRL va va informa.

Pentru produsele Ninna Art Shoes, in cazul in care acestea nu exista pe stoc se vor face pe comanda, urmand ca in termen de 5 zile sa fie livrate.

Politica de confidentialitate

SC Gama Diverse Activ SRL culege date cu caracter personal de la utilizatori si se obliga sa respecte dispozitiile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Politica de retur

Produsul returnat trebuie sa nu fie deteriorat sau purtat, cu ambalajul in starea initiala si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produsului.

Conform Ordonantei de Guvern nr.130/2000, daca sunteti nemultumit de produs, puteti renunta la cumparare in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii produsului (acesta trebuie sa fie in aceeasi conditie in care a fost primit) .  Denuntarea returnarii se face la adresa de e-mail contact@epantofaria.ro, urmand a primi in scris informatii privind returul. 

Contravaloarea produsului se face in contul clientului, in maxim 30 de zile de la primirea produsului.

Eventualele litigii aparute intre vanzator si client vor fi rezolvate pe cale amiabila.

Pentru cererile de retur refuzate costul transportului va fi suportat de catre destinatar.

Cum fac un retur la un produs?

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Avem rugamintea sa nu depasesti termenul de 14 zile calandaristice de la receptionarea produsului!
1. Completeaza acest formular de retur - formularul de retur trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.
2. Un curier va fi trimis catre tine 
3. Aseaza produsul in ambalajul original
4. Preda-l curierului
5. Contravaloarea produsului va fi rambursata in termen de 30 de zile de la receptionarea si verificarea coletului de catre departamentul retururi. Plata va fi efectuata exclusive prin virement bancar.
6. In cazul in care ai beneficiat de neplata transportului la comenzi de peste 299 ron, daca se face retur la vreunul dintre produsele de pe acea comanda, si in aceasta situatie valoarea comenzii  cobora sub 299 ron, contravaloarea transportului de 15 ron va fi retinuta din suma care trebuie restituita pentru retur.
Returul si schimbul se face gratuit!
Atenție: Schimbul / înlocuirea produselor se efectuează cu titlu gratuit o singură dată. În caz contrar se percepe o taxă de transport tur-retur în valoare de 30 ron.
Incaltamintea se probeaza pe o suprafata plana, neteda, curata fara a produce deteriorari talpii acesteia.